26 Noi 2009

Coşmar la marginea Reşiţei

REŞIŢA – Cadavre de câini îngropați sumar în gropi comune și miros de moarte peste tot. Mai mulţi câini au fost găsiți morți în apropierea fostei gropi de gunoi de la marginea orașului.

Cetăţenii au sesizat presa şi reprezentanții Asociaţiei de Protecţie a Animalelor. Cei de la protecţia animalelor spun că aceştia au fost ucişi cu parii, puşi în saci şi aruncaţi într-o groapă comună, după care au fost acoperiţi cu câteva lopeţi de pământ.

Culmea este că în apropiere este pregătită o a doua groapă proaspăt săpată. Sanda Sălăgeanu, reprezentanta Federației Române pentru Protecția și Controlul Animalelor Caraş-Severin- FRPCA, spune că: „este inadmisibil așa ceva. Uitați aici, este o cățea împreună cu trei căţei. Toți omorâți cu parii și puși într-un sac“.

Fiindcă se bănuieşte că în groapă ar fi zeci de cadavre de câini, Asociația pentru Protecția și controlul Animalelor a făcut o plângere penală.

Sursa: Caras Online


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.