16 Sep 2010

Craiova: Un câine trăieşte în copac din cauza gunoaielor din curte

De ai trecere pe strada Vasile Alecsandri din Craiova nu ai cum să nu observi ultima minune urbană: câinele cocoţat în copac.

Patrupedul stă aproape toată ziulica suit pe creanga unui arbore a cărui rădăcină porneşte din curtea stăpânei. Nu vă imaginaţi că a moştenit gena vreunei veveriţe ci a fost nevoit să adopte stilul de viaţă la înălţime.

Stăpâna a umplut până la refuz curtea casei cu resturi gunoaie, patrupel ajungând în acest fel foarte uşor pe creanga copacului, de unde priveşte cu fală toţi trecătorii.

„De fiecare dată când am trecere pe strada asta îl văd în copac. O singură dată l-am văzut lângă gard, suit pe mormanul de gunoaie. Nu are unde să stea de gunoaie, săracul câine“, spune craioveanva Angela Botea (25 de ani).

Proprietarea casei deţine mai mulţi câine care îşi duc veacul în curtea plină de resturi menajere, cel din imagine fiind singurul care a ales să se refugieze pe o creangă a copacului. Despre proprietară vecinii spun că este colecţionară de gunoaie. „Are casa şi curtea plină de gunoaie. Trebuie să te ţii de nas atunci când treci pe lângă locuinţa ei. Până şi la noi a ajuns mirosul ăsta îngrozitor“, a declarat un vecin al femeii.

Sursa: Adevarul


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.