7 Mai 2012

Cum e să ai de ce să dai din codiţă?

Ştiu ce simte cineva care oferă dragoste, devotament şi primeşte respingere. Ştiu că poţi să faci rău dacă de gândeşti la binele unei comunităţi restânse. Ştiu că poţi avea noroc într-o zi de 13 şi că o cuşcă şi-un zăvor nu oferă o lecţie de viaţă. Ştiu că ajutorul vine la timp şi de unde nu te aştepţi. Ştiu că dorinţa de a trăi biruieşte în faţa oricărei încercări. Aş mai vrea să ştiu ce înseamnă căldura familiei tale, să fii iubit si cum e să ai de ce să dai din codiţă.

Adresa de email :

DSC_0378.JPG (1 MB)

DSC_0378.JPG (1 MB)

photo-7.jpg (105 KB)

photo-7.jpg (105 KB)

DSC_0393.JPG (1 MB)

DSC_0393.JPG (1 MB)


2 mesaje

Pentru ca ai salvat un suflet curat Dumnezeu sa iti dea tot binele din lume.Cu siguranta va fi cineva care o va iubi si pe ea si care ii va oferi caldura si siguranta unui camin.Eu nu o pot lua pentru ca stau foarte departe si locuiesc la bloc.Dumnezeu sa va dea putere sa salvati cat mai multe suflete necajite.Paste fericit

Multumesc. Speram sa-i gasim si ei o familie care sa ii ofere dragostea de care are nevoie, tinand cont de momentele dificile prin care a trecut.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.