12 Feb 2010

Cum sa imi gasesc catelul?

Buna ziua, deja nu stiu unde sa-mi mai caut catelul, s-a pierdut de o saptamina, din Floresti in zona str. Florilor. o doamna a lasat vorba la magazin ca ar fi gasit o catea cu o zgarda rosie si a luat-o la ia acasa. Problema este ca vinzatoarea nu-si mai aminteste bine numarul, am cautat in fiecare zi dar nu pot sa intru in fiecare apartament de bloc si sa intreb. Ce sa ma fac? fetita mea e foarte trista.


3 mesaje

Puteti pune anunturi pe stalpi/pereti etc. Puteti, de asemenea, sa postati anunturi online pe acest site sau si pe altele. Macar stiti ca este in siguranta, in casa cuiva.

Cel mai bine lasati un anunt la chioscul cu pricina,doamna aceea va mai veni acolo cu siguranta,si lasati un anunt si la magazinul veterinar(cu mancare pt catei) si la medicul veterinar din localitate.Rugati vanzatoarea daca o vede pe doamna si o recunoaste,sau daca vine insotita de catel sa o intrebe unde locuieste sau macar un nr de telefon sa lase.

am gasit o catelusa teckel,f blanda cu o zgarda rosie la gat.nr meu e 0742074983

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.