9 Mar 2010

Intrebari si raspunsuri »

Cum sa ingrijim caini schiopi?

Cum sa ingrijim caini schiopi.2 raspunsuri

Primul pas care trebuie sa il faci si asta EXTREM DE URGENT este sa mergi la medic.Intra pe site-ul http://www.ortovet.ro. Mergi acolo. Eu am luat un caine comunitar schiop si l-am tratat acolo. Acum este bine. Te invit sa vizionez lincul de mai jos si sa vezi cum se poate ingriji un caine schiop de tot.
Succes!
http://news.yahoo.com/video/odd-15749658/first-person-faith-the-dog-inspires-with-two-legs-17174061

scenariul 1: ii ducem la vet, care dupa un examen clinic obiectiv si anamneza tintita recomanda o radiografie; constata o fractura nasoala care nu se poate consolida singura, asadar, recomanda operatia; in postoperator ii asiguram cainelui un loc linistit, hrana, apa si tratament adecvat; evolutie favorabila – scos tija – caine insanatosit.
sc 2: cainele are luxatie de patela; operatie – evolutie favorabila.
sc 3: cainele a calcat intr-un ciob – plaga intepata – toaleta locala si trat adecvat – plaga nu mai supureaza, cainele incepe sa faca sprijin pe picior si merge spre vindecare.
sc 4: cainele schioapata deoarece piciorul a fost sever afectat cu mult timp in urma si nu va mai fi niciodata viabil – amputare prin dezarticulare.
sc 5: ducem resturi de la masa si intrebam pe forumuri.
samd

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.