7 Aug 2010

Almos-Un Catel Special Cu Ochi de Peruzea…

Almos este un pui de catel deosebit din punct de vedere al caracterului, dar si ca infatisare, nu este negru, este gri-sobolan, cu labele mari si albe, cu pieptul alb, cu ochii de culoarea apei…pana acum a locuit pe strada, dar a venit la noi pentru ca a simtit omenia…din pacate nu-l putem tine pentru ca mai avem 3 caini salvati tot asa, de pe strada. Preconizam ca ar avea 3-4 luni. L-am spalat si deparazitat. Doresc sa-l dau spre adoptie cuiva care este mare iubitor de animale, care isi permite sa intretina un catel si care locuieste si este stabilit in Bucuresti si nu va dori sa-l duca departe la tara sau nu stiu unde. Motivul este simplu, as vrea sa tin legatura din cand in cand cu noul stapan si poate sa-l pot vizita sau macar sa-mi trimita poze pe mail. Am o raspundere fata de el acum si nu pot sa-i intorc total spatele dupa ce va pleca de la mine.

Adresa de email :

Este un pui de catel deosebit din punct de vedere al caracterului, dar si ca infatisare, nu este negru, este gri-sobolan, cu labele mari si albe, cu pieptul alb, cu ochii de culoarea apei.


3 mesaje

Va rog sa taiati din anunt toata partea despre rana catelului.Rana a fost vindecata complet in consecinta nu mai are rost sa scriem despre ea.Eu am incercat de doua ori sa va trimit un text nou despre catel insa a fost ignorat.Merci

Mai aveti superbitatea asta de catel?

e superb…ii doresc un stapan precum cristina topescu,de exemplu…mult noroc,ALMOS!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.