1 Mar 2013

Dezbatere publică pe tema maidanezilor la Botosani

Dezbatere publică pe tema maidanezilor

Dezbatere publică pe tema maidanezilor

Conducerea Primăriei Botoşani va organiza săptămâna viitoare la sediul instituţiei o dezbatere publică pe tema câinilor fără stăpân. Reprezentanţii municipalităţii au declarat ieri că nu au stabilit exact ziua şi ora dezbaterii, însă imediat ce acestea vor fi precizate vom reveni cu un articol în care vom menţiona aceste date. La dezbatere sunt aşteptaţi botoşănenii interesaţi de rezolvarea acestei probleme, inclusiv reprezentanţii ONG-urilor care luptă pentru drepturile animalelor. Totodată, vor fi invitate şi persoanele care în ultimele zile au depus la sediul primăriei propuneri pentru rezolvarea problemei.

Pe 15 februarie a fost lansat spre dezbatere publică un nou regulament privind câinii fără stăpân, iar amendamente la acest regulament pot fi depuse până pe 15 martie. Până acum au fost primite doar 10 adrese din partea cetăţenilor.

În regulamentul propus de primărie lipseşte orice referire la eutanasiere, mai ales că prevederile legislative se bat cap în cap la acest capitol.

Sursa: Monitorul de Botosani


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.