22 Ian 2013

Dina, educată, vaccinată, cuminte

Dina a fost părăsită într-o cutie, pe câmp, împreună cu alţi şase fraţi, pe 17 noiembrie. Şi-a găsit adăpost temporar într-un apartament de bloc, apoi a avut ghinion să fie adoptată de o persoană nepotrivită, de la care a fost recuperată, din fericire intactă, după două săptămâni. Acum aşteaptă un stăpân serios şi responsabil. E foarte lipicioasă şi jucăuşă, îi plac copiii, e obişnuită cu pisici în casă, e cuminte şi bine-crescută.
Are carnet de sănătate, a terminat toate vaccinurile, e deparazitată intern şi extern, merge în lesă la plimbare pe afară. Ştie deja comenzile “aici”, “şezi”, “culcat” şi “aşteaptă” (dar mai are nevoie de exerciţiu, că-i pui mic). Are aproape 4 luni. Va fi probabil de talie medie spre mare. Este în Bucureşti. Va fi sterilizată la 6 luni.


Un mesaj

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa precizati public daca mai este valabil sau catelul a fost adoptat. Multumim!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.