1 Ian 2013

Dina, un cappuccino cu frişcă

Puţină frişcă albă peste o delicioasă cafea cu lapte şi ciocolată – cam aşa arată Dina, o căţeluşă cuminte, frumoasă şi deşteaptă. Ascultă cu atenţie ce-i spui şi pe urmă te invită la joacă, încântată că are un om de partea ei.

A fost părăsită într-o cutie, pe câmp, împreună cu alţi şase fraţi, pe 17 noiembrie. Şi-a găsit adăpost temporar într-o baie de apartament de bloc, apoi a avut ghinion să fie adoptată de o persoană nepotrivită, de la care a fost recuperată, din fericire intactă, chiar dacă slabă şi cu purici (dar cu mustăţile tăiate, că de asta cred unii că are nevoie un căţel, nu de vaccin!), după două săptămâni. Acum aşteaptă un stăpân serios şi responsabil.

Are carnet de sănătate, e deparazitată intern şi extern, mai are un singur vaccin de făcut, a învăţat repede să folosească un covoraş Pampers. Ştie deja comenzile “aici”, “şezi” şi “culcat” (dar mai are nevoie de exerciţiu, că-i pui mic). Are aproape 3 luni. Va fi probabil de talie medie.


Un mesaj

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa precizati public daca mai este valabil sau catelul a fost adoptat. Multumim!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.