7 Ian 2011

Do, Re si Mi, 3 pufosi jucausi, sanatosi si veseli

1 Mascul si 2 femele in varsta de 5 luni locuisesc sub materialele de constructie a unei case. Propietarul casei in acest moment a oprit lucrarile la casa si cateii sunt in siguranta acolo, iar cand este foarte frig se adapostesc in cotelul cainelui propietarului. Insa odata ce curtea va fi gata ei vor fi dati afara, si cum fratiorii lor au fost deja calcati de masini pe soseaua din apropiere, nu au sanse foarte mari.
Cateii sunt curati, sanatosi, energici si prietenosi. Se pot adapta foarte bine si in casa si in curte, deoarce asculta comenzi si se supun.
Un mascul este cel ma mare si gri inchis cu ochii galbeni, foarte deosebiti. Celelate doua femele sunt maro complet, respectiv gri.

Adresa de email :

1 Mascul si 2 femele in varsta de 5 luni locuisesc sub materialele de constructie a unei case.


Un mesaj

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa precizati daca mai este de actualitate acest anunt. Putem modifica pozele in vazul unui raspuns afirmativ. Multumim!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.