27 Oct 2009

Doi câini din Satu Mare au concurat la Debrecen

În acest sfârșit de săptămână, la data de 24 octombrie, a avut loc Concursul Internațional de Agility organizat la Debrecen, Ungaria. Concursul de Agility este un examen de competențe pentru câini, care constă în depășirea diverselor obstacole în scopul punerii în valoare a inteligenței și docilității câinilor.

Doi câini din Satu Mare au concurat la Debrecen

Concursul a fost organizat pe două categorii: Agility și Paraagility (pentru stăpâni cu deficiențe motorii). Astfel, din totalul de 112 echipe participante, formate dintr-un câine și stăpânul lui, 10 au concurat la categoria Paraagility și 102 la Agility.
În categoria Paraagility doar un singur câine a reprezentat România, Kocos și stăpâna Angela Kohan din Satu Mare, care au obținut locul I în categoria lor.
La categoria Agility, din cei 102 participanți, singurul câine sătmărean, Zeno și stăpânul Harito Robert, a obținut locul 12, un loc frumos, ținând cont de numărul concurenților.
Ambele echipe sătmărene participante la “Hajdu Cup” sunt eleve ale Școlii de Dresaj Canin Alpha K-9. Școala pregătește în continuare câini și stăpâni pentru concursuri și oferă servicii profesionale de dresaj canin tuturor sătmărenilor.

Sursa: Adoptiicaini.ro


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.