3 Mar 2014

Doi frati cauta o curte pe care sa o pazeasca!

Intr-o curte parasita din Bucuresti, traiesc de 4 ani, doi ciini frati, Rosuca si Bejuca. Au fost adusi acolo ca pui cind aveau citeva luni si lasati ai nimanui. Locul in care traiesc este despartit de un bar care s-a amenajat in prima parte a acelei curti, de un gard impletit din nuiele. La vara proprietarii barului vor sa isi extinda barul in toata curtea, moment in care Rosuca si Bejuca probabil vor fi luati de hingheri.

Sint ciini f. buni de curte, latra de mama focului ori de cite ori necunoscuti sar gardul in cautare de lemne pt. foc sau adapost. Dar sint extraordinari de iubitori fata de cei care le dau de mincare sau ii simt, cu simtul lor specific, ca ii iubesc.

Fotografiile sint facute in ianuarie, in speranta ca pina la vara se va gasi cineva de suflet care sa ii adopte, si care sa aiba o curte pe care Rosuca si Bejuca sa o pazeasca si unde sa poate creste impreuna.

 


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.