29 Ian 2010

Donam catei mari si mici, Linda 4

Sunt Linda, unul din cei 26 de catei care suntem in tarcurile din aceasta curte mare. Suntem hraniti si bine ingrijiti. Aproape toti suntem sterilizati. Din pacate cei care au grija de noi nu mai fac fata cu costurile iar cel care avea cea mai mare grija de noi trebuie sa iasa la pensie!!
Va rugam sa ne adoptati sau sa ne ajutati cu bani ca sa supravietuim. Ne bucuram si mai tare daca veniti sa ne cunoastem, poate va place vreunul dintre noi…..!! Pe protectoarea noastra, dna Anca Borcanescu, o putei suna la nr. de tel 0720-124395 Multumim

www.cutu-cutu.ro

Adresa de email :

Sunt Linda, unul din cei 26 de catei care suntem in tarcurile din aceasta curte mare


Un mesaj

e foarte frumoas din partea voastra sa ajutati un animal pentru ca si ei au un suflet ca noi si pe ii doar cand vad ca sunt aruncati asa ca eu nu pot sa adopt unul dar va rog cine poate sa o faca ca nu va gresi cu nimic asa ca adoptati sunt destui catei nu trebuie sa cumparati ci sa adoptati!!!:)

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.