9 Aug 2011

Donez catel gasit pe strada

URGENT!!! Catel gasit pe strada, are doar cateva zile, poate o saptaman, nu i-au dat ochii. E urgent, astazi trebuie sa il ia cineva pentru ca plec din Bucuresti pentru cateva zile si nu am cu cine sa il las.

Adresa de email :

DSC06015.JPG (1 MB)

DSC06015.JPG (1 MB)

DSC06020.JPG (1 MB)

DSC06020.JPG (1 MB)

DSC06021.JPG (1 MB)

DSC06021.JPG (1 MB)


5 mesaje
miriam iliescu 9 august 2011 la 7:39 pm

Totdeauna se gaseste cate un suflet milos care aduna cainii de pe strazi ai pe urma ii doneaza si inca f. urgent scuzandu-se ca ei ba au animale,ba ca tine pleaca din Bucuresti. Pastreaza-l si ingrijeste-l, nu vezi cati caini stau e loc si nu sunt adoptati?

Ai facut o fapta buna ,foarte frumos,dar da-i o sansa la viata ,in continuare.E foarte mic,trebuie sa fie bine ingrijit si dat spre adoptie cind ajunge la virsta de 2 luni.Dar poate ca stapinul lui poti fii chiar tu,la un suflet mare alt suflet mititel ,care sa-ti poarte mult noroc si fericire in viata.

este f frumos .

este un scump..pacat k nu vrei sa il pastrezi….daca il mai ti inca 2saptamani eu l-as vrea…deoacamdata sunt in italia dar sper sa il mai ai cand ma intorc..

il vreau eu, cat mai curand. mai e valabila oferta?

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.