13 Noi 2013

Donez femelă metiş husky cu ciobănesc german în vârstă de 6 ani

Donez femelă metiş husky cu ciobănesc german. Este sterilizată.
Femela are aproape 6 ani, are multa energie, necesita plimabari lungi si frecvente. Este fricoasa in mediu urban. Nu se intelege cu pisicile. Cel mai mult ii plac plimbarile in natura.
Ideal ar fi un stapan activ cu experienta in ce priveste rasa.
Alte detalii la telefon.

 


2 mesaje

pare mai mult a lup(wolf )lup lup nu lup german cu husky nu are nici o trasatura dintre cele 2 rase ,mai ales prin descrierea pusa”Cel mai mult ii plac plimbarile in natura.”.eu sugerez atentie mare deoarece cu un lup lup ca acesta iti trebuie mult timp si energie ca sa iti permiti sa ai grija de el.

Sunt deacord ca necesita mult timp si energie, asta e unul dintre motivele pentru care o dau. Morfologic e clar o combinatie de husky cu ciobanesc german. Comportamental seamna cu husky si cu alte rase de sanie din grupa I rase primitive, mai putin timiditatea in spatii urbane, dar asta tine si de socializarea defectuoasa ca pui. Cine a avut rase de sanie stie despre ce e vorba. Nu cred ca are legatura cu lupii din padure sau cu rase de caini lupoide cum ar fi lupul ceh, chiar daca seamana ca aspect.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.