4 Mar 2010

Echipa „Vier Pfoten” se întoarce la Suceava

„Vier Pfoten” va demara cea de-a doua etapă de sterilizare gratuită a câinilor comunitari a acestui an din municipiul Suceava la începutul săptămânii viitoare. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harşovschi, care ne-a explicat că zilele acestea Primăria Suceava va semna contractul cu organizaţia „Vier Pfoten” în acest sens. „Nu ştim deocamdată locaţia unde vor steriliza câinii şi pisicile fără stăpân. Noi ne bucurăm că cei din organizaţie au acceptat să revină la Suceava în pofida aşa-zisei campanii de otrăvire a câinilor comunitari”, ne-a declarat Lucian Harşovschi.
Prima etapă a campaniei de sterilizare s-a desfăşurat la începutul lunii februarie. Atunci, medicii veterinari de la „Vier Pfoten” au sterilizat 432 de câini şi 107 pisici. Membrii organizaţiei non-guvernamentale îşi propuseseră se sterilizeze circa 1000 de câini fără stăpân, însă nu au reuşit din pricina temperaturilor extrem de scăzute înregistrate la începutul lunii februarie.

Sursa: Crainou


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.