11 Mai 2010

Elevii de la „Blaga” si-au adus animalele la scoala

Elevii Liceului Teoretic “Lucian Blaga” si-au adus animalele de companie la scoala, pentru a participa la parada animalelor, care a avut loc azi, cu ocazia Zilei Liceului. Printre animalele pe care elevii le-au prezentat s-au numarat caini, pisici, hamsteri, pesti si papagali.

Peste 30 de elevi au participat la parada, insotiti de prietenii lor necuvantatori, fiecare povestind in cateva cuvinte de ce acesta este preferatul lor. “Aceasta este a doua editie a paradei, pe care am organizat-o prima data anul trecut. Ideea ne-a venit cand am aflat ca foarte multi elevi au animale de companie, lucru care inseamna ca acestia iubesc animalele si deci si viata. La parada s-au inscris 30 de elevi din clasele I-XII, dar i-am lasat sa participe si pe cei care nu s-au inscris din timp. Eu cred ca astfel ne cunoastem mai bine”, a declarat Lucretia Stanculescu, profesoara la Liceul Teoretic “Lucian Blaga”.

Pe langa parada animalelor, elevii au mai participat si la alte activitati organizate cu ocazia Zilei Liceului, printre care s-au numarat un concurs de karaoke, desene pe asfalt, expozitie monetara si un concurs de jocuri pe calculator.

Sursa: CityNews


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.