7 Apr 2010

Fetiţă de 4 ani, muşcată de câinele poliţiei în timp ce se juca

O fetiţă de 4 ani a fost atacată de un câine al poliţiei în timp ce se juca în parc. Evenimentul s-a petrecut în Kismet Park din Canvey Island, Essex, Anglia.

Foto simbol EPA Erika Galiano a fost târâtă de ciobănescul german, apoi a fost muşcată de către acesta, chiar sub ochii îngrijitorului.

În urma acestui incident, câinele a fost suspendat din poliţie până când se vor afla circumstanţele în care fetiţa a fost muşcată.

„Ne plimbam prin parc şi timp de o secundă am scăpat-o pe Erika din privire, moment în care am auzit ţipetele groaznice: fusese muşcată de un câine”, a povestit terifiată Kerry, mama fetiţiei.

„Ce mă deranjează cel mai tare este că animalul ar trebui să aibă grijă de fata mea, nu să o atace. De asta lucrează în poliţie. Dacă Erika nu ar fi purtat nişte haine mai groase, ar fi putut să fie muşcată şi mai rău!”, a încheiat Kerry, citată de cotidianul Daily Mail

Sursa: Libertatea


Un comentariu

gresit nu de cainele politiei, ci de maidanezii din Romania.Nu este corect, tot ce este rau maidanezii sunt de vina.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.