Fisa postului “Coordonator judetean”

Atributiile coordonatorului  judetean…

  1. comunica permanent cu voluntarii si reprezentantii asociatiilor locale prin:
    • platforma protectiaanimalelor.org. Coordonatorul local primeste rolul de moderator sau administrator al grupului judetean. Poate trimite mesaje catre toti membrii grupului atunci cand e necesar;
    • Yahoo Messenger, un ID unic pentru fiecare judet, pus la dispozitie si promovat de  Adoptiicaini.ro. Organizeaza conferinte online;
    • grup de Facebook. Coordonatorul judetean primeste rolul de administrator al grupului. Poate trimite mesaje catre toti membrii grupului atunci cand e necesar;
    • email sau telefon, doar dupa semnarea declaratiei pentru confidentialitatea datelor;
    • o adresa de tip numejudet[arond]protectiaanimalelor.org pe care o administreaza.
  2. organizeaza intalnirile cu voluntarii inscrisi si asociatiile din judet, stabileste data si locul, pe care le transmite voluntarilor prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de Adoptiicaini.ro si se asigura de prezenta lor.
  3. imparte sarcini voluntarilor si se asigura de implicarea maxima a acestora. Exemple:  fotografierea cainilor din adapost ; publicarea anunturilor de adoptie; promovarea grupului online; creare afise etc.
  4. contacteaza asociatiile locale si administratorii adaposturilor pentru a solicita informatii noi sau pentru a verifica  informatiile cu care sunt prezente acestea pe Adoptiicaini.ro;  le invita la intalnirile cu voluntarii si tin permanent legatura cu acestea pentru a le veni in ajutor de fiecare data cand e nevoie, prin mobilizarea voluntarilor sau prin diseminarea anumitor informatii.
  5. organizeaza alaturi de asociatiile locale  ca targuri de adoptii, zile de vizite sau de curatenie in adaposturi, strangeri de fonduri sau hrana pentru animale etc.
  6. coordoneaza activitatile pentru promovarea adoptiilor si sterilizarilor prin afise care contin date de contact pentru adaposturi, asociatii, cabinete veterinare care ofera reduceri pentru sterilizarea cainilor fara stapan etc. Implica voluntarii in realizarea afiselor, tiparirea si distribuirea acestora in punctele de interes, cabinete veterinare, petshop-uri etc.
  7. raporteaza public, in grupul judetului pe protectiaanimalelor.org, rezultatele obtinute in urma tuturor activitatilor, precum si actualizari pas cu pas despre evolutia lor.

Beneficii…