17 Mar 2011

Foxy-cea-prietenoasa

Foxy este, poate inainte de orice, o fetita sociabila, care face echipa buna cu animalele si oamenii deopotriva. Am remarcat de fiecare data dispozitia ei de a sari in ajutor, de a sustine o initiativa, de a-si aduce contributia la un act de bine. O pretuiesc mult pentru aceasta. Si-a sustinut fratiorul mai mic mai intai, apoi pe ceilalti catelusi intalniti, dupa care, desi micuta, a ascultat intocmai indicatiile primite de la oamenii mari, fara a face niciun pas anapoda. Probabil face fata si singura, insa stie ca are un succes mai mare cand lucreaza in echipa si ca totodata ofera o imagine emotionanta si inspiratoare celor cu inima buna, care pot sa inteleaga mesajul. Alaturi de ea, victoria e asigurata.

Adresa de email :


4 mesaje

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa precizati public daca mai este valabil anuntul sau catelul a fost adoptat. Multumim!

Catelusa este acum si sterilizata. O capturasera hingherii, dar am recuperat-o, pentru moment. Problema e ca cei ce au zis ca o vor adopta dupa ce va fi sterilizata s-au razgandit… Un doctor a zis ca e metis chiuaua cu soricar, e de talie mica se pare. E atat de prietenoasa, de ma tem mereu pentru siguranta ei!

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa precizati public daca mai este valabil sau catelul a fost adoptat

Catelusa a fost adoptata.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.