5 Mai 2011

Frunza Elenei Udrea, sigla a protestelor impotriva uciderii maidanezilor

Frunza Elenei Udrea, sigla a protestelor impotriva uciderii maidanezilor

Carmen Arsene, fost vicepresedinte al Asociatiei Ute Langenkamp Iubiti Maidanezii care administreaza Biobaza pentru maidanezi de la Smeura, atrage atentia ca intentia autoritatilor romane de a legifera eutanasierea cainilor a starnit vii proteste in tarile Europei Occidentale. In prezent vicepresedinte al Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor din Romania (FNPA), Carmen Arsene declara ca frunza gandita la Ministerul Dezvoltarii si Turismului pentru promovarea turismului in Romania a ajuns un simbol al protestelor impotriva eutanasierii maidanezilor.

„Frunza inventata pentru a promova Romania a ajuns sigla, motto-ul protestelor internationale impotriva Romaniei. Imaginile cu animale torturate, ucise, materialele privind ilegalitatile comise de catre administratiile locale care infometeaza, schingiuiesc, omoara caini direct in strada sau in lagarele denumite cu cinism “adaposturi”, coruptia, interesul sau dezinteresul autoritatilor responsabile inclusiv de controlul respectarii legislatiei circula acum cu si mai mare repeziciune dinspre Romania in intreaga lume”, atrage atentia Carmen Arsene care pledeaza pentru solutia sterilizarii animalelor si mentinerii lor in adaposturi care sa ofere conditii decente de trai.

Sursa: Bitpress.ro


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.