11 Ian 2010

Fundatia VIER PFOTEN condamna masacrul de la Balc! 162 de animale ucise pentru distractie!

Fundatia VIER PFOTEN Romania isi exprima dezaprobarea si mahnirea fata de promovarea in secolul XXI a unor practici inumane de maltratare si ucidere a animalelor salbatice, precum cele de la Balc, potrivit unui comunicat al fundatiei.

VIER PFOTEN Romania condamna transformarea in agrement a unui fost obicei primitiv de procurare a hranei, care nu mai poate fi motivat in secolul XXI de satisfacerea unor nevoi vitale pentru om. Mentionam ca Fundatia VIER PFOTEN Romania nu pune la indoiala incadrarea in normele legale privind protectia fondului cinegetic al Romaniei, ci doar a moralitatii modului in care sunt tratate animalele salbatice in aceasta situatie.

Fundatia VIER PFOTEN Romania militeaza pentru responsabilitate si respect fata de toate formele de viata, astfel incat fiecare fiinta sa poata trai cu demnitate potrivit necesitatilor proprii.

VIER PFOTEN Romania, membra a Vier Pfoten International, a fost infiintata in anul 2000, an in care a contribuit la amenajarea in Bucureşti, a uneia dintre cele mai mari si mai moderne clinici veterinare din estul Europei, Clinica Ilioara.

Sursa: ROL


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.