4 Ian 2012

Gasit basset

L-am gasit in aleea carpati, este un basset adult mascul! Va rog distribuiti sa-i gasim stapanul pt ca este acasa la mine, dar nu pot sa-l tin aici ca lupul il rupe!!! Iar padocurile sunt arhipline!pt informatii sunati la 0758-35.85.95!!! Sau vrea sa-l adopte cineva?, nu stiu daca nu suna stapanul, nu am ce face cu el!!!

Adresa de email :

387949.jpg (48 KB)

387949.jpg (48 KB)


3 mesaje

da anunt si in piata a-z online; eu zic sa nu-l dai fara dovada carnetului de sanatate…succes!

i-ati gasit stapanul pana la urma? sau l-ati donat?

Buna,

suntem o familie iubitoare de animale, in special catei si tocmai cautam un catzel spre adoptie pt ca pana de curand am avut doi schnautzeri pitici si din pacate am ramas doar cu Bubu, masculul, copilu lu tata, femela a decedaf. Mentionez ca locuim la casa cu toate conditiile necesare pentru un trai fericit alaturi de familie.

Cand am putea sa vedem catzelul? mai e valabil anuntul? Daca s-a gasit proprietarul as fi foarte fericit, daca nu am fi si mai fericiti sa-l cunoastem noi pe catzel.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.