3 Iun 2012

Gasit caniche IASI

Gasit caniche fetita,adulta,creața tare si tunsa de curand,in zona garii Iasi. Merge in lesa,se joaca cu copiii,cu pisicile si cu cainii.
O dau in adoptie cat mai repede,pt ca am alti caini si alti pisici in casa,plus un copil.
tel.0743952986

Adresa de email :

canichul-negru.jpg (10 KB)

canichul-negru.jpg (10 KB)


4 mesaje

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa precizati public daca mai este valabil sau catelul a fost adoptat. Multumim!

stapanul provizoriu 5 iunie 2012 la 9:27 am

Stapanii nu au fost gasiti,persoana ce trebuia sa o ia nu e prea serioasa,asa ca este PENTRU ADOPTIE canichul ACUM,de azi,05 iunie 2012. Sunati la 0743952986 si spuneti ce conditii in puteti oferi. Multumesc.

Nu DOAMNA tu esti cea neserioasa, ieri spuneai ca nu o dai fara cocker incercai sa imi bagi 2 caini pe gat, si azi rezulta ca ati putut sa o dati fara cocker. Cine-i aia neserioasa, eu sau tu?

stapanul provizoriu 6 iunie 2012 la 10:55 pm

draga Cera,
Nu despre tine era vorba,dar vad ca esti cam disperata(te simti vinovata??). Ar fi bine sa te lasi de caini,daca ti se pare ca ,daca cineva vrea sa gaseasca stapan pentru 2 caini,adica daca vrea sa salveze 2 caini,e neserios. Ciudata esti sigur,cum sigur esti iubitoare doar de anumite rase de caini,nu de orice animal. Tu nu pari prea,,de rasa,,printre oameni… LASA-TE DE TINUT ANIMALE (DE RASA!)

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.