15 Ian 2011

Gastrita şi tensiunea arterială, tratate cu ajutorul animalelor

Gastrita şi tensiunea arterială, tratate cu ajutorul animalelor

Medicina alternativă capătă o nouă dimensiune în Rusia. Tratamentele convenţionale sunt înlocuite de şedinţe cu …animale. Doctorii spun că delfinii, câinii sau pisicile pot ajuta la ameliorarea gastritei, alergiilor sau chiar a tensiunii arteriale ridicate.

Migrenele care chinuie unii oameni toată viaţă pot dispărea în numai câteva minute în compania delfinilor.

Remediile alternative pot veni însă în toate formele şi mărimile. Un porumbel pe nume Pelya a reuşit să-şi trateze stăpâna, victimă a unui jaf violent, de grave probleme psihice

Animalele sunt recunoscute pentru influenţa benefică pe care o au asupra oamenilor. Medici au descoperit însă că o terapie aplicată, de mai mulţi ani, poate ajuta chiar şi copii cu afecţiuni psihice.

Chiar dacă tratamentele cu animale au dat rezultate neaşteptat de bune, asemenea programe sunt foarte rare în Rusia. De aceea, autorităţile ruse speră să poată extinde centrele de terapie în toată ţara.

Sursa: Antena 3


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.