19 Apr 2010

Gradina Zoologica cumpara soareci si sobolani de 100.000 de lei

Administratia Gradina Zoologica va cumpara, pana la sfarsitul anului, 2.400 de soareci si 1.600 de sobolani, cate 300, respectiv, 200 de bucati pe luna, care vor servi drept hrana pentru alte animale.
Licitatia pentru achizitia acestora se va desfasura pe 23 aprilie, pretul licitatiei este de 100.000 lei. Castigatorul mai poate oferi cantitatea lunara de soareci si sobolani, se arata in caietul de sarcini, inca patru luni anul viitor, fara licitatie, si primeste alti banii, in afara celor 100.000 lei, relateaza NewsIn.

Animalele trebuie livrate vii, in cutii speciale, si trebuie sa ajunga in buna stare la Gradin Zoologica, se arata in caietul de sarcini.

Furnizorul are obligatia de a garanta ca soarecii si sobolanii furnizati sunt la maturitate si nu s-au facut experimente pe ei, fiind buni pentru hrana animalelor.

Soarecii si sobolanii cu starea de sanatate precara, care prezinta lovituri, semne de imbolnavire sau prezinta aspect fiziologic necorespunzator vor fi returnati.

Sursa: 9AM


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.