31 Mar 2010

Hingherii in actiune

Alerta de rabie a curatat zona Sfantul Lazar de caini comunitari. Echipele Salubris au actionat in ultimele 4 zile pe aria de protectie a locului in care a fost gasita pisica infectata cu virusul rabic.

Sefii primariei au dat ordin ca toate animalele fara stapan din perimetrul Strazii Palat, Tutora si bulevardul Poitiers sa fie prinse de hingheri.Angajatii Salubris au iesit pe teren – au prins peste 80 de comunitari. Animalele au fost duse la padoc pentru a fi supuse analizelor.Pana acum, nici un caine fara stapan nu a prezentat simptome specifice virusului rabic.

Catalin Creanga, director adjunct Salubris – „Am continuat asa cum am inceput joi, am continuat si vineri si sambata. Vineri, 36 de caini am reusit sa prindem, sambata 30 de comunitari. O parte din ei sunt pui, de asta este si numarul asa de mare si continuam, chiar de astazi am inceput cu zona aia, la prima ora n-a fost nimic prins dar echipajul de dupa-amiaza tot acolo o sa mearga. Medicii mi-au transmis ca nu sunt schimbari de comportament.” (Andreea Marocico, Andrei Lisacoschi) (29 martie 2010)

Sursa: Telem


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.