21 Apr 2010

Am pasit in complicata lume a oamenilor, plini de speranta

Ne-am nascut in 21 martie, si am pasit in complicata lume a oamenilor, plini de speranta. Suntem 2 puiuti nevinovati, si cautam un camin iubitor pentru toata viata . Deja mancam bobite singurei, ca sa suplimentam lapticul mamicii . Azi am implinit o luna si am crescut pana acum sub observatia medicului veterinar. Acum urmam un program strict de deparazitari si vaccinari. Suntem gata sa bucuram oamenii cu gingasia si veselia noastra ! Nu suntem pretentiosi, un coltisor in curte, dar inconjurati de dragoste , este tot ce ne dorim !

Cateii sunt oferiti gratuit pentru adoptie!

Adresa de email :

Suntem 2 puiuti nevinovati, si cautam un camin iubitor pentru toata viata


5 mesaje

Catelusii sunt metisi , nu sunt de rasa. La Sectiunea ETICHETE , trebuie scris : Metis ,in loc de ;”gen beagle”

Buna ziua, revin cu o completare la anuntul si comentariul adaugat de mine : catelusii sunt oferiti , nu cer nimic in schimb, decat sa fie inconjurati de multa dragoste .

Buna ziua, eu am postat anuntul si este inca valabil, nu este expirat . Catelusii isi cauta in continuare stapan.

Anuntul nu este expirat. Puiutii sunt superbi!!!

Toti puisorii au fost adoptati ! le multumesc celor care i-au „infiat” si sper din tot sufletul sa fie fericiti , atat catelusii cat si familiile lor adoptive !

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.