28 Mar 2010

Iată câinele care chiar urăşte poliţiştii – VIDEO

Pitbull-ul a vandalizat o maşină de poliţie a oraşului Chattanooga din statul american Tennessee

Nervos pe o maşină de poliţie care se pregătea să stea „la pândă” cu aparatul radar, un pitbull şi câţiva amici de-ai săi i-au scăpat de amenzi şi permise suspendate pe şoferii vitezomani, împiedicându-l pe poliţist să-şi ducă la bun sfârşit misiunea.
Patrupedele s-au năpustit asupra maşinii de poliţie şi nu s-au lăsat până când n-au sfâşiat bara din faţă şi două dintre anvelopele automobilului.

Winston, cel mai înverşunat dintre cei trei câini ce apar în imagini, nu a muşcat niciodată vreun om şi nici nu are un comportament violent, însă acţiunile sale asupra maşinii de poliţie pot fi explicate de faptul că şoferul a încercat să parcheze chiar în faţa curţii pe care Winston şi prietenii săi o păzesc.

Animalul de 40 de kilograme a rupt lanţul ce lega cele două porţi ale curţii şi a început atacul. Degeaba a încercat poliţistul să-l sperie cu un spray paralizant şi cu pistolul cu electroşocuri că Winston nu s-a potolit decât la venirea stăpânei sale, Nancy Emerling.

După analizarea cazului instanţa din Chattanooga (Tennessee, SUA) a decis că „Winston nu a fost un câine cuminte” fiind condamnat la o serie de cursuri de dresaj şi la purtarea permanentă a unei plăcuţe pe care să scrie „Câine Periculos”.

Sursa: Click


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.