24 Noi 2010

Idei de afaceri: Cum poti face bani din servicii de dresaj canin?

Idei de afaceri: Cum poti face bani din servicii de dresaj canin?

Pasiunea pentru caini poate sta la temelia demararii unei afaceri profitabile, care are un potentialul de dezvoltare foarte bun in Romania, avand in vedere tendinta de crestere a numarului celor care isi cumpara un caine si, implicit, a numarului celor care doresc sa aiba un animal ascultator.

In afara priceperii in lucrul cu animalele, trebuie sa intuiesti pulsul pietii, sa ai un simt innascut al cererii si al ofertei, astfel poti face din aceasta pasiune o afacere.

Afacerea nu s-a limiteaza doar la servicii de dresaj. Puteti porni afaceri conexe: pensiune canina, servicii de toaletare obisnuite sau pentru prezentari la expozitii.

Capital intial este de minim 3.300 euro, iar cifra de afaceri de ridica la 700-1.000 euro/luna in primul an, 1.300-2.000 euro/luna in al doilea an, in functie de investitiile facute.

Profit brut este intre 7.000 si 10.000 euro, in cel de-al doilea an, iar amortizarea investitiei este de 1 an in cazul unei investitii minime si 3 ani in cazul in care investitia initiala ajunge la 13.000 euro.

Sursa: Ziare.com


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.