22 Ian 2010

Ilegalităţi în Mărăşti, Gheorgheni şi Grigorescu: 28 de maidanezi şi 289 de leneşi

Sute de infracţiuni au fost descoperite de angajaţii Direcţiei Poliţia Comunitară după o serie de controale în cartierele Mărăşti, Gheorgheni şi Grigorescu. Pentru acestea au fost întocmite 372 de somaţii şi 337 de procese verbale şi au fost date amenzi în valoare de 77.400 de lei.

Astfel, în perioada 7-22 ianuarie, au fost „identificaţi şi prinşi de lucrători ai serviciului de ecarisaj” 28 de cîini comunitari şi alţi patru erau plimbaţi de clujeni prin alte locuri decît cele autorizate. În plus, 289 de clujeni au fost avertizaţi sau sancţionaţi pentru că nu şi-au curăţat zăpada şi gheaţa din faţa locuinţelor. În aceeaşi perioadă au fost luaţi de pe domeniul public 19 cerşetori, care au fost duşi la azilul de pe strada Oaşului. Nici şoferii nu au scăpat de acţiunea poliţiştilor comunitari, 245 de clujeni fiind sancţionaţi pentru parcare pe trotuar, 59 pentru parcare pe spaţiul verde, 23 de roţi au fost blocate şi 18 maşini duse la Baza DRDP.

Sursa: Foaia Transilvana


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.