17 Mai 2010

Impreuna, din respect pentru viata! Flashmob la Craiova

In acelasi timp cu flashmobul din Bucuresti s-a organizat in Craiova un protest spontan impotriva reintroducerii eutanasiei in masa.
Voluntarii craioveni care nu au putut ajunge in Bucuresti, alaturi de presedinta asociatiei „Speranta pentru animale” implicata azi intr-o actiune locala de salvare, s-au reunit in fata Teatrului National din Craiova pledand pentru umanitate, civilizatie si respect pentru viata.
Una din mamele participante, care este si presedinta asociatiei „Da-mi o sansa” , a declarat : „Copilul meu nu trebuie sa vada ororile la care eu am asistat de atatea ori, ajunge cruzimea nejustificata indreptata impotriva acestor vietati fara aparare” .

Toti iubitorii de animale din Craiova, toti cei care se declara procivilizatie si in favoarea implementarii unui program legal si eficient de gestionare a cainilor fara stapan prin sterilizare si returnare, sunt invitati in data de 22 mai, orele 18, in parcul Romanescu, la velodrom.

Sursa: Adoptiicaini.ro


Un comentariu

Foarte dragut din partea voastra!
UN EXEMPLU DEMN DE URMAT!
Eu sunt din Ploiesti,am participat la cel din Bucuresti.Daca as putea,as veni si la acesta.Vad cum e cu transportul.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.