3 Mar 2013

Joi spre adopție

Joi este un baiețel jucăuș și frumușel care știe să îi răspundă stăpânului prin multă, multă afecțiune. Cântărește circa 14-15 kg (talie medie spre mica). Este vioi și îndrăzneț și nu a avut nicio problemă de sănătate până în prezent. Este foarte inventiv când vine vorba de joacă și se împacă foarte bine cu alte animale. Iubărețul Joi își așteaptă nerăbdător noul stăpân.

În total, sunt 3 din 7 frățiori care mai au nevoie de cămin! Născuți pe 3 august 2012, micuții provin din mamă blândă, educată și foarte inteligentă. Sunt ușor de dresat, obișnuiți cu mâncarea pentru câini (bobițe) și se împacă excelent cu alte animale (au crescut alături de un motan și mulți, mulți alți căței). Ideal ar fi să fie adoptați câte doi, dar orice efort contează. Au fost îngrijiți la o curte în municipiul Călărași, cu voia proprietarului, care a oferit un termen limită.

Pot oferi poze, filmulețe, detalii privind personalitatea fiecărui cățel și asigur transport! DUPĂ LUNA FEBRUARIE, VOR RĂMÂNE FĂRĂ ADĂPOST. Vă rog din suflet să îi ajutați. Share-urile sunt binevenite.


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.