19 Ian 2010

Kelis nu vrea să renunţe la blănuri

Cântăreaţa Kelis a declarat că nu va înceta să poarte haine din blană naturală de animale, în ciuda rugăminţilor celor de la PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), anunţă nme.com.

Kelis nu vrea să renunţe la blănuri
Vedeta de 30 de ani a declarat pe blogul său de pe MySpace că nu hainele de blană ar trebui să ne preocupe atât de mult. “Drepturile femeilor şi cruzimea împotriva femeilor, acestea sunt probleme care ar trebui să fie prioritare în America şi oriunde în lume”, spune cântăreaţa.

“Dacă mă veţi vedea purtând haine din blană de urs polar sau urangutan, care se ştie că sunt animale pe cale de dispariţie, atunci să vă luaţi de mine! Dar nu am să port, mi se pare corect să protejăm aceste specii rare. Dar nurca şi chinchilla sunt nişte rozătoare. Şi serios acum, dacă ar fost vii, aş fi fost oricum de acord cu uciderea lor, pentru a produce o haină de blană”, a adăugat Kelis fără nici un fel de remuşcare.

Sursa: Clon


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.