26 Feb 2010

Lăbuş este un căţel de talie mică, deparazitat extern

Lăbuş este un căţel de talie mică, deparazitat extern, care îşi doreşte să fie luat acasă cât mai curând. A primit acest nume, pentru că a avut o problemă cu o lăbuţă (l-a lovit o maşină sau a fost lovit de cineva), iar acum merge şchiop. Sperăm ca situaţia să fie rezolvată, pentru că, după ce a purtat atele două săptămâni, acestea nu l-au ajutat foarte mult. Este foarte ataşat de oameni şi nu s-a lăsat afectat de problema cu piciorul, chiar dacă uneori îl doare destul de tare. Poate că aspectul fizic nu îl va împiedica să fie luat de cineva, pentru că problema lui va fi într-un fel sau altul rezolvată.

Adresa de email :

A primit acest nume, pentru că a avut o problemă cu o lăbuţă


2 mesaje

E atat d dulce…eu as lua toti cateii la mine aks dak as putea..ma doare sufletul cand vad atatia catei fara stapan..sper sai gasesti pe cineva cu suflet kre sa aibe grija d el pt k e un scump..succes.

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa ne comunicati daca anuntul dumneavoastra mai este valabil.

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.