27 Dec 2014

Lăbuță, cățel pufos și dragăstos caută o cășută, o familie iubitoare

Lăbuță este un cățelus drăgăstos și foarte cuminte, care s-a născut sub o stea norocoasă acum 5 anișori. Dar… acum o săptămână a fost furat de hingheri de pe proprietate privată și dus la Bragadiru. După multe încercări, am reușit să îl aduc acasa…acum se lupta pentru viața lui. Cu căpuțul spart, lovit și incorect sterilizat, astăzi Lăbuță a suportat a doua intervenție pentru refacerea operației de sterilizare corect. Acum cu toate dragostea o să îl ajutăm pe cățeluș să se faca bine cât mai repede Deși speriat și dezamăgit de oamenii care i-au făcut atâta rău, este prietenos și dă lăbuța fiecărui om care se apleacă sa îl mângaie.
După ce ii termin tratamentul și își va reveni complet, îmi doresc pentru Lăbuță o familie care să îl iubeasca, deoarece el la rândul lui este un pufos foarte iubăreț și ascultător, care iubește copii și care merită o familie frumoasă.


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.