27 Noi 2009

Le-au pus silicoane câinilor ca să le găsească stăpân

Isteria implanturilor cu silicon a pus stăpânire şi pe necuvântătoare. Astfel Morgan şi Emma, doi labradori, au beneficiat de operaţii estetice în valoare de 1.200 de lire pentru a fi mai atrăgători în faţa posibililor stăpâni.

După ce ani de zile au fost supuşi unor experimente ştiinţifice, pielea lor era atât de lăsată încât aproape că ajungea la pământ. Angajaţii de la Stondon Massey din Essex, Marea Britanie, adăpostul care le căuta stăpâni lui Morgan şi Emmei, au decis să le îmbunătăţească aspectul cu implaturi de silicon şi astfel să le găsească o casă adevărată unde vor fi simple animale de companie.

Operaţia celor doi câini este prima de acest gen şi a fost un real success iar la doar câteva săptămâni după ei au fost adoptaţi de iubitori de animale.

Sursa: Libertatea


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.