14 Noi 2012

Linda – 7 luni, 11 kg, sterilizata, adoptie pentru curte

Linda este vaccinata, deparazitata, sterilizata si este disponibila pentru adoptie la curte, in Timisoara sau in imprejurimi (exclus tinerea in lant). Se da doar cu contract de adoptie si cu posibilitatea de a fi vizitata ulterior. Contractul de adoptie presupune ca adoptatorul sa isi asume in scris ingrijirea animalului, ca ii va oferi hrana, apa si acces la medic veterinar daca este cazul. Persoana care adopta trebuie sa isi dea datele personale (datele din buletin) si datele de contact.

Linda a fost preluata din strada, se afla intr-o casa cu gazduire temporara si a beneficiat de asistenta medicala completa, situatie in care voluntarul care a salvat-o a avut costuri considerabile. Nu se percepe nici o taxa pentru adoptia ei, insa se cere seriozitate din partea persoanei care o va prelua.

Linda este socializata, se intelege perfect cu alti caini si cu pisicile. Nu este agresiva, ba din contra este o firme emotiva si foarte afectuoasa.


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.