11 Feb 2010

LISA, femela in varsta de 10 ani, a fost nascuta intr-un canal impreuna cu alti 3 fratiori

LISA, femela in varsta de 10 ani, a fost nascuta intr-un canal impreuna cu alti 3 fratiori. Doi dintre ei – cei mai frumosi si grasuti – si-au gasit stapani imediat. Ceilalti – Lisa si Lis au fost preluati in adapost in speranta ca vor putea fi adoptati. Au implinit 10 ani aici.

Acest catel poate fi adoptat de la adapostul de caini al Fundatiei Colt Alb (langa Bucuresti), persoana de contact Sanda Andrei.

Tel. 072356713 Email:

Puteti vedea online mai multi catei de la adapostul Colt Alb sau daca doriti sa vizitati adapostul puteti lua legatura cu doamna Sanda Andrei la numarul de telefon de mai sus.

LISA, femela in varsta de 10 ani, a fost nascuta intr-un canal impreuna cu alti 3 fratiori. Doi dintre ei - cei mai frumosi si grasuti - si-au gasit stapani imediat. Ceilalti - Lisa si Lis au fost preluati in adapost in speranta ca vor putea fi adoptati. Au implinit 10 ani aici.


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.