19 Mai 2010

Intrebari si raspunsuri »

Mai multa reclama pt adoptii caini, nu doar prin intermediul internetului.

Eu am 12 ani dar as vrea foarte mult un caine de rasa gen akita inu sau boxer am luat dupe stada ogroaza de caini la mine in curte si paurma i-am dat la alti iubitori de caini chiar dk sunt maidaneji nu inseamna ca sunt prostiintrebarea sunteti de acord cu amendarea persoanelor care tin in grija caini nesterilizati pe domeniul public, in conditiile in care legislatia ar permite sterilizarea gratuita la cabinetele veterinare ale autoritatilor pentru gestionarea cainilor comunitari? este foarte delicata. Lucrurile nu sunt atat de simple. De exemplu eu nu am masina, nu am la cine sa apelez pt masina si la mine in oras soferii de taxi nu accepta caini (mai ales comunitari!) In masinile lor. Nici organizatii de protectie a animalelor, la care sa apelez, nu sunt. Atunci cum se presupune ca ar trebui sa procedez pt a duce un caine la doctor? In plus, ca exista caini (cunosc cateva cazuri) care se apropie cu iubire de oameni si mananca etc. , dar pt nimic in lume nu se lasa luati in brate sau macar atinsi. De ex. Cunosc de vreo 5 ani o catelusa, am grija de ea, suntem prietene dar n-am atins-o niciodata pt ca nu vrea, cred ca are o fobie fata de atingerea umana. Acea catelusa cred ca ar muri din cauza stresului daca un om ar atinge-o fortat. Asa este ea! Astfel de caini cum sa-i prind? De ce sa mi se refuze dreptul de a iubi si hrani un animal care oricum este acolo, chiar daca nu il pot duce la doctor pt sterilizare? Este inuman, ganditi-va. Fac un bine dar nu pot sau nu vreau sa fac al doilea bine, atunci trebuiesc amendata pt ca fac doar un bine? un dar imens de viata
Rugam sa studiati cu multa atentie acest document care este, un dar imens de viata de la tatal ceresc pentru oameni incepind cu mileniul 3 pentru tinerete fara batranete si viata fara de moarte? . Acest document este un document sfint de la tatal ceresc. Tatal ceresc mi-a transmis prin clarviziune acest document si mi-a cerut sa vi-l transmit si dumneavoastra.? . (atentionam ca noi suntem de religie crestin ortodoxa.)
Incepind cu mileniul 3 tatal ceresc hraneste oamenii numai cu energie benefica de viata asa cum sunt hraniti si toti sfintii din cer, nu mai avem nevoie de alimente. Trebuie sa renuntam cu totul la alimente. Prin energie benefica de viata suntem hraniti cu toate elementele de care are nevoie corpul nostru si prin energia benefica de viata se elimina celulelele uzate si bolnave si corpul se regenereaza si intinereste, vom intineri pina la varsta maturitatii de 25-30 de ani si astfel vom trai sute si mii de ani cu corp tanar si vom deveni si nemuritori pe pamant daca vor fi distruse armele interzise de distrugere in masa cod 200l12xd. Ca sa intinerim si sa traim sute de ani pe pamant trebuie de astazi inainte sa consumam doar fructe si ca sa devenim nemuritori trebuie sa nu mai consumam de loc alimente si sa respectam intru-totul cele 10 porunci.
acesta este si un dar de insanatosire pentru orice necaz de sanatate oricit de grav este. (sacroterapie)
Daca veti aplica toate sfaturile din acest document va veti insanatosi grabnic si veti trai foarte multi ani pe pamant. Dumneavoastra trebuie sa va straduiti sa renuntati cu totul la carne, peste, oua si brinza si sa nu mincati prajit si sarat, sa va straduiti sa mancati numai fructe proaspete fara alte alimente, trebuie sa tineti cu strictete toate posturile, trebuie sa va straduiti ca miercuri si vineri sa tineti post total si sa faceti rugaciuni dimineata la sculare, la prinz si seara la culcare, in care sa va rugati cu voce tare pentru dezarmarea generala pe pamant, sa va rugati pentru pace, sa va rugati pentru viata intregului pamant, sa va rugati pentru lumina puternica pentru toti locuitorii pamantului si sa va rugati pentru insanatosirea grabnica a tuturor oamenilor pe pamant si sa va rugati la sfirsit si pentru insanatosirea dumneavoastra si trebuie sa va rugati si cu rugaciunea tatal nostru de 3 ori pe zi si de cate ori simtiti nevoia sa va rugati si deasemeni trebuie sa va straduiti sa participati in fiecare duminica la liturghie in biserica pe care v-o alegeti. Daca sanatatea este prea afectata si nu va permite sa asistati la liturghie, pentru inceput sa mearga la liturghie numai familia dumneavoastra. La liturghie este bine sa stati in fata aproape de altar. Deasemeni trebuie sa va spovediti si sa va impartasiti in cele 4 posturi mari de peste an. Trebuie sa va faceti dusul zilnic seara daca aveti conditii, acest lucru ajuta la sanatate pentru ca uniformizeaza energiile care va protejeaza corpul. Si dimineata si seara dupa ce va faceti igiena zilnica trebuie sa va umeziti palma dreapta cu apa rece si trebuie sa va masati usor cu palma de 3 ori abdomenul,
incepind cu palma de la ombilic in sensul acelor de ceasornic ca o spirala arhimedica. Va avertizam ca nu este voie sa faceti citostatice, morfina si tratamente hormonale pentru ca sunt ucigatoare. Este un miracol de la tatal ceresc atunci cind supravietuiesc persoane dupa astfel de tratamente.
Cum a aparut viata pe pamant, tinerete fara batranete si viata fara de moarte, un dar imens de viata. Universul nostru din care fac parte 25 de planete locuite este universul cel mai tanar si a fost creat acum 3, 5 milioane de ani. Pe planeta venus din universul nostru locuiesc toti sfintii imparati si toti sfintii nostri care in prima existenta au fost oameni si care au locuit pe pamant si au facut fapte bune pentru ceilalti oameni atata timp cit au trait pe pamant. Viata pe planeta pamant a fost creata de catre tatal ceresc acum 1, 5 milioane de ani. Locuitorii celorlalte 24 de planete din universul nostru nr. 9 sunt personalitati celeste evoluate superior spiritual si tehnic si au acelas aspect fizic ca si oamenii si vorbesc toate limbile vorbite pe planeta pamant. Locuitorii celorlalte planete sunt pasnici si nu au fabricat si nu vor fabrica niciodata arme si nu au condus razboaie. Ei sunt atacati prin armele interzise de distrugere in masa de pe pamant si calatoresc cu navete spatiale spre pamant dar navetele lor sunt distruse prin armele interzise de distrugere in masa cod 200l12xd de pe pamant. Oamenii nu provin din maimuta. Primii oameni au fost creati de catre tatal ceresc acum 1, 5 milioane de ani, au fost creati maturi, evoluati, apoi oamenii s-au inmultit prin nastere. Acum 1, 5 milioane de ani au fost create toate comunitatile de oameni de toate rasele si din toate nationalitatile in toate continentele, au fost creati evoluati superior spiritual si tehnic, au fost creati cu acelasi grad de civilizatie in toate continentelele si in toate rasele. Pruncul prime? Te sufletul de la sfEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.