25 Iul 2010

Mascul si Femela Ciobanesc German

Oferim spre adoptie URGENT, mascul si femela ciobanesc german, talie medie, crescuti la curte, cuminti si ascultatori, buni pentru paza, carnete de sanatate, sanatosi, ne-inruditi, fara probleme sau pretentii la mancare sau de alta natura. LISA – 4 ani, agera, iubitoare cu oamenii, desteapta, crescuta pana la 18 luni in apartament, educata, dresaj de baza si cuminte. REX – 2,5 ani, impunator, bland, un pic mai retras si blajin, educat, talie medie spre mare, dresaj minim. Locatie: jud. Brasov, Zarnesti(zona Tohan-Blocuri).
Tel. 0727763904 – Mai multe poze pe: http://kronmedia.ro/adoptie/

Adresa de email :

Oferim spre adoptie URGENT, mascul si femela ciobanesc german, talie medie, crescuti la curte, cuminti si ascultatori, buni pentru paza, carnete de sanatate, sanatosi, ne-inruditi, fara probleme sau pretentii la mancare sau de alta natura.Un mesaj

ANUNT EXPIRAT – SE POATE STERGE – MULTUMIM

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.