11 Feb 2010

Mascuta, femela in varsta de 10 ani, timida si foarte retrasa, a fost salvata intr-o imprejurare cumplita

Mascuta, femela in varsta de 10 ani, timida si foarte retrasa, a fost salvata intr-o imprejurare cumplita, cu arsuri masive provocate de smoala incinsa. A FOST ADOPTATA VIRTUAL SI ESTE SPONSORIZATA DE LAURA DULEA.

Acest catel poate fi adoptat de la adapostul de caini al Fundatiei Colt Alb (langa Bucuresti), persoana de contact Sanda Andrei.

Tel. 072356713 Email:

Puteti vedea online mai multi catei de la adapostul Colt Alb sau daca doriti sa vizitati adapostul puteti lua legatura cu doamna Sanda Andrei la numarul de telefon de mai sus.

Mascuta, femela in varsta de 10 ani, timida si foarte retrasa, a fost salvata intr-o imprejurare cumplitaMascuta, femela in varsta de 10 ani, timida si foarte retrasa, a fost salvata intr-o imprejurare cumplita


2 mesaje

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa ne comunicati daca anuntul dumneavoastra mai este valabil.

Ce inseamna adoptie virtuala?

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.