13 Feb 2012

Metis soricar mascul

Gasit in camp, parasit alaturi de alti puiuti, isi cauta o familie in care sa se simta ocrotit si sa nu mai simta frigul si foamea. Va va fi recunoscator toata viata !
Posibil metis de soricar sau chiar soricar, baiat, pui, pana in 6 luni. Acum e in Braila, dar poate fi dat si in localitatile din apropierea Brailei sau in Bucuresti. Gasim solutii de dat daca cineva il doreste in familie.
tel:0735263433 e-mail:

Adresa de email :

Gasit in camp, parasit alaturi de alti puiuti, isi cauta o familie in care sa se simta ocrotit si sa nu mai simta frigul si foamea.

Gasit in camp, parasit alaturi de alti puiuti, isi cauta o familie in care sa se simta ocrotit si sa nu mai simta frigul si foamea.


3 mesaje
Danciuloiu Daniel 18 ianuarie 2011 la 8:54 pm

sint interasat de acest catel sint din bucuresti

Adoptiicaini.ro verifica periodic valabilitatea anunturilor. Va rugam sa precizati daca mai este de actualitate acest anunt. Putem modifica pozele in vazul unui raspuns afirmativ. Multumim!

carmen harabagiu 4 mai 2012 la 1:27 pm

as vrea o fatita daca ai, te rog sa ma contactezi- sint din Braila

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.