18 Dec 2010

Metis teckel sarmos cauta stapan iubitor

Ajutor pentru un catel gasit de catre o doamna cu suflet mare in fata blocului, tremura si de abia se misca; motivul: „castrat” de hingheri,dupa care lasat sa indure gerul de afara. Catelul are si tatuaj la ureche, este metis de teckel cu par sarmos, are in jur de 7 ani, nu face in casa, merge frumos in lesa,este prietenos cu alte animale si jucaus,dar linistit. Este nevoie de cazare temporara sau adoptie, doamna care l-a gasit nu il va putea tine multa vreme, are si alti caini in apartament iar sotul dansei nu este de acord sa il mai tina si pe el. Poate cineva sa ajute acest catel ? Cel mai potrivit ar fi in apartament, langa o persoana linistita.

Adresa de email :

Ajutor pentru un catel gasit de catre o doamna cu suflet mare in fata blocului, tremura si de abia se misca; motivul: "castrat" de hingheri,dupa care lasat sa indure gerul de afara.


3 mesaje

teo, pe acest catel o stiu de la ecarisaj. :(( erau persoane care erau interesati de el , trimit la tine.

Si-a gasit stapan acest catelus ? Mai este valabil anuntul ?

Cotact vioriicapop [arond] yahoo com

Rex inca asteapta un stapan

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.