21 Mai 2013

Misha (metis ciobanesc)

A fost găsită într-un tomberon, într-o stare foarte proastă: avea pe spate o infecție mare și veche și deabia se ținea pe picioare. Cei de la USAMV au tratat-o (pungile cu infecție au trebuit îndepărtate chirurgical). Doctorii ne-au spus că puteau fi urme de la o arsură chimică care s-a infectat tot mai rău.

E foarte prietenoasă și jucăușă. E curioasă, dar și foarte cuminte (când suntem ocupați se duce frumos în locșorul ei și trage un pui de somn).
Învață repede și deocamdată nu a lătrat decât ca o provocare la joacă când ne-am întâlnit cu alți căței curioși.

Are în jur de 2 luni, și pare că va deveni un câine de talie medie spre mare. Sunt sigură că va fi un cățel minunat pentru o curte, și sperăm să-i găsim niște stăpâni iubitori, pentru că din păcate noi nu putem să o ținem. Va fi deparazitată și își va primi vaccinurile în zilele ce urmează.

Dacă ne puteți ajuta vă rog să îmi scrieți. Măcar să răspândim vestea, noi și mai ales Misha v-am fi foarte recunoscători!


2 mesaje

Anuntul a fost raportat. Va rugam sa precizati public daca mai este valabil sau catelul a fost adoptat. Multumim!

Misha a fost adoptata! Va multumim pentru interes!

Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.