21 Feb 2013

Negru sau Negruțu :), mascul, metis, 2 ani, talie mare, București

Numele lui este Negru (Negruțu pentru prietenii cei mai buni). Momentan, locuiește într-o florărie aflată în zona Liberty Center din București, dar în curând va rămâne fără casă, pentru că cei care au grijă de el vor fi nevoiți să închidă „taraba” în două sau trei săptămâni. Cei care l-au îngrijit până acum chiar nu au unde să îl ducă, pentru că locuiesc la garsonieră, iar Negruțu este un cățel care are nevoie de spațiu, adică de o curte.

Cățelul este hrănit atât cu hrană uscată – boabe, cât și cu hrană umedă – carne la conservă. De asemenea, are carnet de sănătate: a fost vaccinat și castrat! Într-adevăr, a fost un cățel iubit și îngrijit, iar stăpânii își doresc foarte mult ca Negruțu să ajungă la niște persoane care să îl iubească la fel de mult. Vrem să ajungă undeva la curte în București.

Nu mai este nevoie să precizez că este un cățel frumos și jucăuș, căci pozele vorbesc de la sine! În plus, e blând atunci când este cazul, dar își apără și teritoriul cu responsabilitate.

 


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.