29 Iul 2010

Noi reguli pentru cresterea cainilor, in dezbatere

Nu veti mai putea creste sau intretine animale in apartament daca nu aveti acordul maoritatii vecinilor. Este o idee a consilierilor locali pe care o vor dezbate joi, 29 iulie, in cadrul sedintei de Consiliu Local.

„Se interzice cresterea si intretinerea animalelor, cu exceptia animalelor de paza si ornament (maximum doua animale in cazul cainilor si pisicilor, care pot deranja prin zgomote si mirosuri), in zonele de agrement, precum si in toate blocurile de locuinte si in zonele aferente acestora, fara acordul majoritatii proprietarilor sau locatarilor din imobilul respectiv, intre care este obligatoriu sa fie inclus acordul vecinilor cu care au perete comun pe orizontala si verticala. Persoanele fizice care detin caini de paza, precum si detinatorii de caini de agrement si de vanatoare, sunt obligati sa obtina in prealabil acordul vecinilor”, se arata in proiectul de hotarare

De asemenea, pe domeniul public sau privat, precum alei, parcuri, trotuare, nu aveti ce cauta cu animalul de companie daca nu detineti materiale necesare pentru evacuarea dejectiilor fiziologice, se mai arata in documentul amintit.

Sursa: City News


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.