5 Mar 2013

Noua biobază de la Smeura va intra in functiune in curand

Noua biobază de la Smeura va intra in functiune in curand

Noua biobază de la Smeura va intra in functiune in curand

În curând va începe să funcţioneze noua biobază de la Smeura, dar Primăria Piteşti nu are încă soluţie pentru colectarea câinilor maidanezi

“Ce planuri aveţi pentru câini anul acesta?”, este întrebarea formulată de foarte mulţi cetăţeni pe adresa Primăriei Piteşti. Conducerea Primăriei susţine că în curând va începe să funcţioneze noua biobază de la Smeura, a cărei construcţie a început anul trecut, aşa încât colectarea maidanezilor nu va mai întârzia mult. Singura problemă, susţin edilii oraşului, este aceea a găsirii unei formule adecvate pentru colectarea câinilor. Concret, fie activitatea în cauză va fi concesionată unei firme, fie va fi încheiat un parteneriat cu o fundaţie specializată. În prezent, din cauza legii privind blocarea posturilor în administraţie, angajările în sistemul public sunt interzise.

Sursa: Ziarul Argesul


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.