28 Mai 2010

Noua campanie de sterilizare a cainilor si pisicilor

Vier Pfoten susţine că este mai ieftină metoda sterilizării decât eutanasierea câinilor

Vier Pfoten susţine că este mai ieftină metoda sterilizării decât eutanasierea câinilor

Începând de astăzi până pe 5 iunie, asociaţia de protecţie a animalelor „Proanima” Suceava organizează o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor şi pisicilor fără stăpân. Operaţiunile de sterilizare se vor efectua într-o clădire din complexul CET, de luni până vineri, între orele 9 – 18. Pentru detalii suplimentare sau programări, cei interesaţi sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0745971398.
Potrivit unui comunicat de presă remis de reprezentanţii „Proanima”, scopul acestei acţiuni de sterilizare constă în diminuarea numărului câinilor şi pisicilor fără stăpân de pe străzile municipiului Suceava.
Vă amintim că, potrivit declaraţiilor viceprimarului Lucian Harşovschi, membrii Consiliului Local Suceava urmează să aprobe o hotărâre prin care să-i oblige pe proprietarii de animale să-şi sterilizeze câinii şi pisicile fără pedigri.

Sursa: Crainou


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.