3 Noi 2010

Nouă metodă a teroriştilor Al-Qaida: îndoapă câini cu explozibili

Teroriştii au găsit noi metode de a plasa bombe în avioane. La Bagdad au fost descoperiţi câini în care au fost implantate bombe, care ar fi trebuit să fie îmbarcaţi în avioane.

Norocul persoanelor aflate la bordul aeronavei în care au fost urcate animalele a fost că cei care le-au implantat explozibilul, au cusut prost câinii, care au murit. Personalul care se ocupa cu îmbarcarea acestora a observant că patrupezii muriseră şi i-au pus deoparte, astfel fiind evitată tragedia.

Veterinarii care au efectuat autopsiile câinilor au descoperit explozibilul puternic, legat la un detonator. Un criminolog, expert în domeniul aerian, a afirmat despre întâmplare că „ilustrează ambiţia activiştilor Al-Qaida de a se sutrage controalelor antiteroriste prin orice mijloc”, notează Agerpres.

Sursa: Libertatea


Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci urmareste recomandarile EcoMagazin pe Facebook sau aboneaza-te la newsletter. EcoMagazin.ro promoveaza activ practicile ecologice si campaniile societatii civile inca din 2007.